Política

Puigdemont no té previst ser a Estrasburg el 6 de juliol quan hi va Junqueras

Fonts de JxCat asseguren que seguirà el ple des de Brussel·les com sempre fa quan no hi intervé

El president d’ERC també hi anirà aquest dimecres a Suïssa per veure Marta Rovira

Carles Puigdemont no té previst ser a Estrasburg el 6 de juliol quan el president d’ERC, Oriol Junqueras, hi anirà coincidint amb l’inici del ple del Parlament Europeu. Segons han explicat fonts de JxCat a l’ACN, Puigdemont seguirà el ple des de Brussel·les com sempre fa si no hi intervé. Així doncs, no es produirà la primera trobada entre els dos líders polítics a Estrasburg tot i que des d’ERC han assegurat que Junqueras volia reunir-se amb els tres eurodiputats de Junts (Puigdemont, Toni Comín i Clara Ponsatí) aprofitant el seu viatge de la setmana que ve. Els dos líders polítics no es veuen des de l’octubre del 2017, abans que Puigdemont marxés a Brussel·les i que Junqueras entrés a presó per l’1-O.

D’altra banda, Junqueras també anirà aquest dimecres a Suïssa per reunir-se amb la secretària general d’ERC, Marta Rovira. Junqueras i Rovira, els dos màxims dirigents d’ERC, no es veuen físicament des del 2018, quan la secretària general el va visitar a la presó abans de marxar a l’exili.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia