Política

El pressupost de Barcelona per al 2022 supera el darrer tràmit abans del ple amb l’abstenció d’ERC

Barcelona pel Canvi i Ciutadans fan reserva de vot mentre que JxCat i PP hi voten en contra

La proposta de pressupost i d’ordenances fiscals de Barcelona per al 2022 plantejada pel govern dels comuns i el PSC ha superat aquest dimarts el darrer tràmit necessari abans que es voti definitivament al plenari del dia 23. El dictamen -tant de pressupost com d’ordenances- s’ha fet en una comissió extraordinària d’Economia i Hisenda amb els vots favorables del govern i l’abstenció d’ERC. Barcelona pel Canvi i Ciutadans han fet reserva de vot fins al plenari mentre que JxCat i el PP hi han votat en contra. El regidor de Pressupost, Jordi Martí, ha recordat que la proposta incorpora ja concrecions d’algunes inversions que, segons el seu criteri, responen “al màxim” a les al·legacions presentades per part de l’oposició.

Al seu torn, la regidora d’Hisenda, Montserrat Ballarín, també ha explicat que s’ha conclòs el procediment d’ordenances fiscals després de rebre un centenar d’al·legacions.

Aquest dimarts els grups han expressat principalment un posicionament però el gruix de l’argumentació de la seva posició s’expressarà al plenari, quan es debatrà i es votarà de forma definitiva el pressupost.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.