Política

El PDeCAT lamenta la “precipitació” de les restriccions

També demana ajudes per als sectors afectats

Bel afirma que entén les mesures però critica que el termini que s’ha donat no deixa “marge de maniobra”

El portaveu del PDeCAT, Ferran Bel, ha lamentat que les restriccions del Govern s’han adoptat amb una “certa precipitació” i quan les festes nadalenques ja estan tan a prop. Bel ha criticat que a hores d’ara, el termini que dona la Generalitat “no dona marge de maniobra” als sectors afectats. En roda de premsa aquest dimarts al Congrés, Bel ha demanat “línies de compensació” per ajudar els negocis que es vegin afectats per les restriccions. Tanmateix, el portaveu del PDeCAT ha dit que entén les mesures i ha dit que no les contradirà si són sanitàriament necessàries.

Pel que fa a la Conferència de Presidents de demà dimecres a la tarda per abordar la situació sanitària, Bel no n’ha esperat gaire perquè ho veu “màrqueting polític”. Segons el PDeCAT, si es volgués abordar de forma “seriosa i rigorosa” la qüestió, s’hauria d’haver plantejat molt abans.

El BOE en català

D’altra banda, Bel ha explicat que el partit ha registrat una iniciativa que reclama al govern espanyol publicar les disposicions generals del Butlletí Oficial de l’Estat (BOE) en les llengües cooficials.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.