Política

política

Reprimenda ètica a Ada Colau per un nomenament a dit

El Comitè d’Ètica de l’Ajuntament de Barcelona considera que el nomenament d’Alicia Ramos Jordán com a assessora de la quarta tinència d’alcaldia danya el prestigi de la institució que dirigeix Ada Colau. Ramos és parella de la regidora Lucía Martín i el seu nomenament es va produir sense concurs, segons va denunciar al seu dia el grup de Ciutadans. Després d’examinar el cas, el Comitè d’Ètica arriba a la conclusió que hi ha un conflicte d’interès per la relació entre les dues dones i que això va en contra del codi ètic municipal.

Però no tot són males notícies per a l’alcaldessa Colau: ahir sis entitats que defensen els drets humans van exigir “posar fre” a les estratègies d’assetjament jurídic que, al seu parer, promouen determinats grups de poder, amb relació a la querella interposada contra l’alcaldessa de Barcelona. En un comunicat conjunt, les entitats Lafede.cat, Observatori DESC, Enginyeria sense Fronteres, Ecologistes en Acció, PAH Barcelona i Aliança contra la Pobresa Energètica denuncien l’ús de demandes estratègiques contra la participació pública. Segons aquestes organitzacions, les grans corporacions gasten molts diners en la interposició de querelles i accions judicials “sense fonament” per desprestigiar les entitats que els incomoden.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia