Política

Orobitg no serà candidat a Lloret el 2023

Va ser cap de llista per ERC a les eleccions del 2011, el 2015 i el 2019

Jordi Orobitg, tercer tinent d’alcalde i responsable de l’àrea de Promoció de la Ciutat, ha anunciat que no es presentarà de nou com a cap de llista de la seva formació, ERC, a les eleccions municipals vinents, que tindran lloc el 2023. Orobitg, que actualment és diputat al Parlament de Catalunya i forma part de la comissió de Justícia, explica que ha pres aquesta decisió per “posar fi a una etapa que ja dona per tancada”.

Segons Orobitg, “ha arribat el moment d’afavorir els relleus i deixar que gent nova entri al consistori”. I hi ha afegit: “El treball com a regidor i diputat fins a final del mandat i la legislatura és en aquest moment el meu principal compromís.” Jordi Orobitg, que té la intenció de mantenir l’acta de regidor fins a final de mandat, destaca el treball i la contribució que ha fet ERC al govern de Lloret, especialment en la transformació del model econòmic; un treball, diu, lent i complex, que està permetent avançar amb visió de futur.

Orobitg, que va entrar a l’Ajuntament el 2011, va mantenir el regidor en els moments més complicats dels republicans i a les eleccions del 2015 en va aconseguir dos. El 2019 va aconseguir el tercer regidor.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.