Política

Eva Parera acorda amb el PP deixar l’acta de diputada al Parlament després de la creació de Valents

Eduardo Bolaño, el cap del gabinet d’Alejandro Fernández, podria substituir-la al grup parlamentari

L’encara diputada del PP al Parlament de Catalunya Eva Parera ha acordat amb el partit deixar l’acta parlamentària, segons ha avançat el diari ABC i ha confirmat l’ACN. La parlamentària ha pres la decisió després de la creació de Valents, partit sorgit de la plataforma electoral de l’ex-primer ministre francès Manuel Valls i que ara Parera liderarà.

Fonts del PP asseguren que la sortida de la diputada es negocia “des de fa una setmana”, conduïda directament pel president dels populars a Catalunya, Alejandro Fernández. “S’ha arribat a un acord amistós. El més possible és que Parera entregui l’acta ben aviat, potser aquesta setmana”, han assegurat fonts del partit. Eduardo Bolaño, el cap del gabinet de Fernández, podria ser el substitut en el grup parlamentari.

El PP adverteix que encara “no és oficial” que el substitut sigui Bolaños, “però tot fa pensar que sí que ho serà”. Els populars fan referència a unes declaracions de Daniel Serrano, quart en la llista electoral dels populars el 14-F, segons les quals si sortia escollit no recolliria l’acta de diputat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia