Política

Trias promet més seguretat i pisos assequibles

Critica la despesa en publicitat municipal de Jordi Hereu per donar-se a conèixer

El candidat de CiU a l'alcaldia de Barcelona, Xavier Trias, ha presentat al centre cívic La Sedeta el programa del grup nacionalista, en què promet més seguretat i millorar l'oferta de pisos assequibles. Amb el lema El programa del canvi, el programa per governar Barcelona que dóna solucions als problemes de la gent, l'alcaldable de CiU s'ha compromès a treballar “per tothom i amb tothom, fugint del sectarisme que és la marca dels socialistes com Hereu i Montilla”.

Segons Trias “havíem de fer el programa del canvi perquè fa 28 anys que manen els mateixos i perquè volem donar solucions als problemes de les persones. És un programa per governar, governarem amb aquest programa. Tot el que hi hem posat ho complirem al peu de la lletra”.

El programa, ha explicat el líder de CiU, es basa en 10 eixos que marcaran la política del govern encapçalat per Xavier Trias i que van des d'afirmar que “posarem al teu abast la millor escola pels teus fills” a assegurar que “ni Iberia ni Renfe no es rifaran mai més de Barcelona”.

Trias basa l'eix de la campanya en defensar la necessitat que hi hagi “un canvi” a l'equip de govern municipal perquè “fa 28 anys que manen els mateixos” i “volem un canvi perquè la gent ens demana solucions”. Solucions que passen per incrementar la seguretat i la Guàrdia Urbana i per millorar l'oferta de pisos assequibles a Barcelona.

Pel candidat de CiU a les eleccions del 27 de maig només estan en joc dues opcions, “o Trias i Hereu” que segons l'alcaldable significa “o canvi o continuïtat”.
Trias va aprofitar l'acte oficial de presentació del programa electoral per criticar les despeses en publicitat municipal que “s'han disparat” després del relleu de Joan Clos per Jordi Hereu i que ha comptabilitzat en 17 milions d'euros. I va etzibar: “Hereu s'ha dedicat aquests mesos a donar-se a conèixer amb els nostres diners”.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.