Política

Un mínim de 27 morts i més de 60 ferits en quatre atemptats suïcides a diferents punts de l'Iraq

La nova onada d'atemptats s'ha produït al llarg d'aquest matí a la capital i a dues altres localitats del país

Un mínim de 27 morts i més de 60 ferits en quatre atemptats suïcides registrats en diferents llocs de l'Iraq aquest matí, segons han informat fonts policials i polítiques del país.

Un dels atacs s'ha produït a les deu la matí prop de la ciutat de Mossul, al nord del país, quan un terrorista suïcida ha fet detonar el seu cotxe davant d'una oficina del Partit Democràtic del Kurdistan de Massud Barzani, dirigent de la regió autònoma iraquiana del Kurdistan, segons fons oficials. Hi ha com a mínim 10 persones mortes i n'han quedat ferides 20 més.

El segon atemptat ha tingut lloc davant d'una comissaria de Baaquba, 60 quilòmetres al nord-est de l'Iraq, cap a les 11 del matí, quan un terrorista suïcida s'ha immolat, provocant la mort de 10 persones i ferides a 23 més.

El tercer i quart atemptat s'han produït al centre de Bagdad quan un terrorista ha fet exclatar un cinturó d'explosius en un restaurant del barri de Narradah Mariam i un altre ha fet explotar un cotxe, també al centre de Bagdad. En aquests dos atemptats han mort un mínim de set persones i n'han resultat ferits 16 més.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.