Política

Mor abatut un periodista al nord d'Sri Lanka

Homes armats sense identificar han disparat i matat un periodista d'un diari en llengua tàmil (parlada per 50 milions de persones al sud de l'Índia i al nord d'Sri Lanka) al nord de la península singalesa de Jaffna.

Selvaraja Rajivarman, de 24 anys, treballava per al diari Uthayan, amb seu a Jaffna, considerat neutral però amb bon accés a la informació de la guerrilla dels Tigres d'Alliberament de la Terra Tàmil (TATT). De moment no se sap qui hi ha darrere d'aquesta mort, que se suma a altres també sense resoldre a la zona, on viuen la majoria dels més de tres milions de singalesos d'ètnia tàmil del país.

L'organització local Free Mitjana Movement, que defensa la llibertat d'expressió, ha condemnat immediatament l'assassinat, "una altra mostra més que manifesta clarament la cultura de violència, intolerància i intimidació que hi ha en aquests moments a Sri Lanka".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.