Política

Rajoy diu que els principis de Zapatero són "els de Groucho Marx"

El cap popular cita el còmic referint-se al president: "Aquests són els meus principis i si no li agraden, en tinc d'altres"

Mariano Rajoy surt al pas de les declaracions de José Luis Rodríguez Zapatero segons les quals els principis del PP són "de llautó´". El president del PP ha contraatacat des d'Orense assegurant que els principis del president del govern central són "els de Groucho Marx".

"Jo tinc principis -ha declarat Rajoy-. Principis, objectius polítics, programa de Govern i mesures que he proposat als ciutadans". En canvi, per a Rajoy, Zapatero té "els principis de Groucho Marx", fet que ha defensat citant una frase del famós còmic: "Aquests són els meus principis i si no li agraden, en tinc uns altres". Rajoy ha continuat el seu acte a Orense assenyalant que "el marxisme, el de Groucho Marx, és l'origen de tots els problemes i coses sorprenents que han succeït a Espanya en els darrers tres anys, amb un govern que un dia diu una cosa i al següent la contrària sense que se li mogui ni un sol múscul".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.