Política

Evacuen part de la terminal 4 de l'aeroport de Heathrow per una bossa sospitosa

L'evacuació ha coincidit amb el reforçament de la seguretat en els aeroports i estacions del tren del Regne Unit

Part de la terminal 4 de l'aeroport de Heathrow, a Londres, que concentra el trànsit aeri més important d'Europa, ha estat evacuat després de trobar una bossa sospitosa, segons han informat fonts aeroportuàries.

La troballa, que es produeix després dels atemptats fallits del cap de setmana a Londres i Glasgow, ha tingut lloc poc abans del migdia, segons ha indicat un portaveu de l'operador aeroportuari BAA, que gestiona Heathrow.

Com a mesura de precaució addicional, la policia ha decidit que es registressin de nou tots els passatgers que es disposaven a agafar un vol i evacuar part de la sala d'embarcament.

L'evacuació ha coincidit amb el reforçament de la seguretat en els aeroports i estacions del tren del Regne Unit, així com en el metro de Londres després dels atacs fallits del cap de setmana passat, que han provocat la detenció de vuit persones al Regne Unit i Austràlia.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.