Política

El Govern balear i la Generalitat destaquen la "coincidència d'objectius" en política lingüística

Els dos executius treballen en l'edició de l'obra completa de Pompeu Fabra

El secretari de Política Lingüística de la Generalitat, Miquel Pueyo, ha destacat avui la "coincidència d'objectius" amb el Govern balear en política lingüística, després d'una reunió amb la directora general homònima a l'executiu de les Illes, Margalida Tous.

Segons ha informat el govern català en un comunicat, Pueyo ha indicat que aquesta primera reunió ha estat "cordial i positiva" i ha servit per constatar, a més, "la voluntat d'incrementar notablement" la cooperació entre Catalunya i Balears.

Per la necessitat de trobar "nous àmbits de col·laboració i d'intercanvi de recursos i experiències", Pueyo i Tous s'han plantejat la firma d'un conveni conjunt més ampli que el que és vigent, subscrit l'any 2000.

De moment, les dues parts s'han emplaçat a una reunió de caràcter més tècnic que tindrà lloc a les Illes Balears per definir les línies de treball conjunt. Els dos executius ja treballen en algunes iniciatives, com l'edició de l'obra completa de Pompeu Fabra, i tenen preocupacions comunes, com l'exhibició i el doblatge de pel·lícules en català.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.