Política

Nebrera vol refundar el PP perquè no perdi més vots

Mejías replica que no veu què s’ha de canviar i assegura que el PP té idees clares

Nova picabaralla al grup parlamentari del PP. La diputada Montserrat Nebrera va afirmar ahir taxativament que el PP s’ha de refundar a Catalunya i això va provocar la immediata reacció de la portaveu del grup, Carina Mejías, que va replicar, visiblement contrariada, que “desconeix els termes en què el partit s’ha de refundar”, alhora que va assenyalar que el PP “té les idees clares per guanyar el govern d’Espanya”.

Nebrera, en declaracions a RAC1 i a aquest diari, va mostrar una visió sensiblement diferent de la de Mejías sobre el futur del partit, ja que considera que les eleccions generals no han de ser excusa per deixar de reflexionar i “fer autocrítica”, cosa que, a parer seu, “l’elector valorarà”. Segons Nebrera, que va reiterar el seu suport incondicional a Rajoy, “el PP ha d’abandonar determinats discursos” i centrar-se a llançar un missatge “netament liberal conservador”, que conjugui dos conceptes essencials com “llibertat i responsabilitat”. La catedràtica veu imprescindible virar el discurs “perquè el PP deixi de perdre vots”. Aquest mal, assegura, el pateixen tots els partits, que estan desconnectats dels electors.

Relació difícil
Les relacions entre Nebrera i Mejías no són fàcils. I segurament l’enfrontament d’ahir no contribuirà a millorar-les. De fet, la diputada, en velada al·lusió a la portaveu, va afirmar que “no cal posar-se nerviosos” quan algú repensa el missatge. D’altra banda, Nebrera va afirmar que “ni es postula ni es descarta” com a cap de llista per Barcelona a les generals, i que farà el que li demani el partit.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.