Política

Montilla avala la readmissió de la nena expulsada per dur mocador

El president de la Generalitat assegura que ha de prevaler el dret de les nenes islàmiques a l'educació per sobre de l'ús del mocador

El president de la Generalitat, José Montilla, ha dit avui que preval el dret a l'educació de les nenes d'origen islàmic sobre el fet que portin o no mocador. Amb aquesta afirmació ha donat el vistiplau a la decisió de la Conselleria d'Educació d'obligar un centre de Girona a readmetre una nena de tercer de primària que havia estat expulsada per portar mocador.

Un mocador per comptes d'un vel
Montilla ha fet aquestes declaracions a Solsona (Solsonès) on ha insistit que la nena portava un mocador i no un vel com s'ha dit en alguna ocasió.

"Per a nosaltres és clar que per sobre de tot està el dret dels nens a ser escolaritzats. Ara, dit això, també és important pensar que el que cal és desenvolupar polítiques d'integració dels nouvinguts perquè entenguin les nostres normes de convivència", ha afirmat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.