Política

Pluges torrencials provoquen el caos a Nova York

Les pluges torrencials que han caigut aquest matí a Nova York han provocat el retard de nombrosos vols als tres aeroports internacionals de la ciutat i la paralització del transport urbà, segons han informat fonts oficials.

Com a resultat dels forts vents i pluges en les primeres hores d'avui, diversos accessos a la ciutat per carretera, tren i metro han quedat tallats a causa de les inundacions i la caiguda d'arbres, el que ha fet que molts ciutadans arribin al treball amb retards superiors a les dues hores.

Les televisions locals han informat que algunes de les línies de tren a l'estació Grand Central, en el centre de la ciutat, que comuniquen Manhattan amb el nord de l'estat i els estats veïns, s'han vist afectades, igual com les de New Jersey.

"Ha estat un matí de terror. No funcionaven els semàfors i no es veia gens per la pluja i el vent", ha explicat una usuària, la uruguaiana Laura Benedetto.

Els aeroports
Els tres aeroports internacionals, el John F. Kennedy, La Guardia i Newark, han patit també retards superiors a una hora en els seus vols, segons un portaveu de l'Autoritat Aeroportuària de Nova York i New Jersey.

El Servei Meteorològic Nacional ha alertat també que les temperatures en l'àrea metropolitana de Nova York i dels estats veïns poden superar avui els 35 graus centígrads, amb una intensa humitat ambiental.

Noves alertes
A més, l'organisme ha difós una alerta de tornado per a algunes parts de la ciutat i els voltants, inclòs el veí estat de New Jersey.

Paul Fleuranges, del Servei de Trànsit de la ciutat, ha recomanat als ciutadans que romanguin a les seves cases fins a nou avís i que evitin utilitzar el transport públic, "virtualment paralitzat".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Política

Mor Montserrat Candini, la primera alcaldessa de Calella

estats units

Biden preveu reprendre la campanya tot i la pressió creixent perquè plegui

barcelona

Els Bombers de l’1-0 no poden demanar l’amnistia per deixadesa judicial

GIRONA

El TIJ insta Israel a revocar els assentaments il·legals i a aturar la discriminació als palestins

barcelona
Política

Mor als 80 anys l’expresident del Vietnam Nguyên Phú Trong (2018-2021)

Rússia

El periodista dels EUA Evan Gershkovich, condemnat per espionatge

Barcelona
POLÍTICA

Mor Frederic Prieto, primer alcalde de Cornellà de Llobregat en democràcia

Cornellà de Llobregat
tribunal

Una jutge si que amnistia Homs per malversació, desmarcant-se del Suprem

barcelona
Estats Units

Trump accepta la nominació i fa una crida a la “unitat”

Barcelona