Política

Mas critica que Montilla s'atribueixi el mèrit dels compromisos de Zapatero amb Catalunya

Segons el líder de CiU, es confirma una vegada més que "alguna cosa falla en José Montilla i al tripartit"

El president de CiU, Artur Mas, ha declarat avui que si el president de la Generalitat de Catalunya "liderés de veritat i prengués decisions no es refugiaria sempre en el silenci permanent i 48 hores després s'atribuiria el mèrit de determinades obres", com el cas de Rodalies Renfe.

Per a Mas, les declaracions de Montilla dos dies després del debat de l'estat de política general en el que el president del Govern va anunciar compromisos amb Catalunya com el de traspassar Rodalies al gener, van ser "decebedores".

Segons el líder de CiU, es confirma una vegada més que "alguna cosa falla en José Montilla i al tripartit" i "en altres partits" que no estan al govern "però que hem de treure'ls les castanyes del foc" i aconseguir que els grans temes avancin.

Sobre la postura d'ERC respecte l'Estatut, Mas ha declarat que en els últims tres anys "han canviat tant d'opinió com tantes vegades se'ls ha preguntat" i s'ha qüestionat "quina credibilitat poden tenir quan en un tema tan important es diuen tantes coses diferents". Segons Mas, el president d'ERC, Josep-Lluís Carod-Rovira, diu que van cometre un error al dir que no a l'Estatut i el conjunt del partit ha dit el contrari, "és un paper molt trist el d'ERC".

En referència al paper actual d'ERC com a partit, per a Mas, el partit republicà i independentista s'està convertint "en una espècie de satèl·lit que gira entorn al PSC".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.