Política

POLÍTICA

A Lloret Junts no espera Dulsat i confia en Jordi Martínez

L’exregidor amb Romà Codina d’alcalde fa el pas per encapçalar la candidatura de la formació en les municipals del 2023

L’actual batlle ha de decidir si es presenta

Jordi Martínez i Puig, de 49 anys i farmacèutic de professió, ha presentat la seva precandidatura per encapçalar la llista de Junts a Lloret de Mar en les eleccions del maig de l’any vinent –actualment Junts ostenta l’alcaldia amb Jaume Dulsat. Ho ha fet en el decurs d’una assemblea d’afiliats i afiliades celebrada aquest dimarts al vespre. D’aquesta manera, l’executiva local no espera l’alcalde i vicepresident del Patronat de Turisme de la Diputació de Girona i ha optat per canviar de cap de llista.

En l’assemblea de Junts a Lloret, hi han assistit el coordinador local, l’exbatlle Romà Codina, el responsable d’Organització, Èric Bertran, i la diputada al Parlament, Maria Antònia Batlle. Martínez va ser regidor d’Urbanisme i Seguretat Ciutadana i tinent d’alcalde de 2011 a 2015, amb l’esmentat Codina al capdavant.

El candidat a ser cap de llista de Junts presenta la seva precandidatura perquè considera que “Lloret de Mar ha de recuperar l’empenta, la il·lusió i obrir una nova etapa, amb nous reptes i objectius”. “Hem de pensar en el present però també definir on volem ser d’aquí a vuit anys. I ho hem de fer junts”, ha remarcat Martínez. El precandidat és fill de l’exalcalde de Lloret Jordi Martínez i Planas, que va ostentar la vara en dues etapes (1976-1979 i 1987-1991).

Una vegada presentada la precandidatura, comença un termini de set dies de recollida d’avals. Posteriorment, la Comissió Municipal Territorial elevarà la proposta de candidatura a l’assemblea, que l’haurà de ratificar. Dulsat haurà de decidir, doncs, si es presenta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia