Política

José Bono podria tornar a la política per encapçalar la llista al Congrés per Toledo

El PSOE de Toledo ha considerat que la tornada a la política de l'expresident de Castella-La Manxa i exministre de Defensa, José Bono, no seria una circumstància que pugui sorprendre ja que hi ha hagut aquesta possibilitat altres vegades i seria un gest important per la regió en ser un "valor molt actiu" de la política regional i estatal i "reforçaria l'idea d'Espanya", segons han assenyalat fonts socialistes.

Així, hi ha la possibilitat de que el president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, hagi ofert a l'expresident de Castella-La Manxa i exministre de Defensa, José Bono, el seu retorn a la política encapçalant la llista al Congrés dels Diputats per Toledo a les eleccions generals de març de 2008.

José Bono no tornaria a la política nacional per ocupar un escó al Congrés dels Diputats, sinó que es convertiria en el president de la Càmara en el cas que els socialistes guanyessin els comicis.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.