Política

CiU elegeix Oriol Pujol com a portaveu parlamentar

La cúpula de CiU ha elegit avui Oriol Pujol com a portaveu parlamentari en substitució de Felip Puig, que ara és el número 2 de CDC, i ha atorgat al diputat Josep Rull la responsabilitat de ser un dels tres "adjunts" als portaveus parlamentaris que té el grup de CiU.
Després de reunir d'urgència al grup parlamentari de CiU, Mas ha informat de la nova responsabilitat d'Oriol Pujol Ferrusola, fill de l'expresident de la Generalitat Jordi Pujol, el nomenament del qual s'ha endarrerit algunes setmanes.

Aquests canvis comportaran també que el diputat Francesc Homs, que coordina el projecte de refundació del catalanisme, assumeixi les funcions d'Oriol Pujol a CDC.

Mas ha informat que els canvis en el grup parlamentari han estat pactats amb el líder d'UDC, Josep Antoni Duran i Lleida, i ha desvinculat el repartiment de noves responsabilitats en el grup de la confecció de la llista de CiU a les generals.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.