Política

De la Vega diu que la sentència de l'11-M barra el pas als qui han provat 'd'ocultar la veritat'

ESTAT ESPANYOL

La vicepresidenta del govern espanyol, Maria Teresa Fernández de la Vega, ha assegurat aquest divendres que la sentència de l'11-M no tan sols és "històrica", "esclaridora" i demostra l'efectivitat de les institucions espanyoles, sinó que "tanca definitivament el pas" als qui de forma "patètica" i "trista" han "intentar ocultar" la veritat mitjançant "enganys i tergiversacions". La vicepresidenta ha tornat a fer una crida a la "unitat dels demòcrates" com a "peça essencial en l'engranatge de la lluita contra el terrorisme" perquè "tots junts som més forts" i "sumem més cors per albergar el record de totes les víctimes".

També des de la Moncloa el ministre de l'Interior, Alfredo Pérez Rubalcaba, ha assenyalat que "no entén" l'interès del PP per parlar de l'11-M. La vicepresidenta també s'ha referit a les peticions que els diputats del PP Jesús López-Medel i Montserrat Nebrera han fet arribar al líder del PP, Mariano Rajoy, perquè deixi enrere l'11-M. Segons ha dit, el seu executiu desitja que el PP "resolgui tan aviat com sigui possible" els "problemes interns" perquè "és molt important que el principal partit de l'oposició treballi per a Espanya".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.