Política

Carod-Rovira diu que la intervenció de José Montilla és la més valenta feta per un president català a Madrid

CATALUNYA

El vicepresident del govern, Josep-Lluís Carod-Rovira ha dit que l'avís fet pel president de la Generalitat de Catalunya, José Montilla, dient que "a Catalunya hi ha fatiga, cansament, de la situació de discriminació que es viu quan a la qualitat de vida i a les possibilitats de futur" són "les intervencions més valentes" fetes a Madrid per un president de la Generalitat.

El vicepresident català ha dit que comparteix "al cent per cent" aquest avís i ha fet una crida a la societat espanyola i el seu govern perquè "atengui i es prengui molt seriosament l'avís fet pel president de la Generalitat".

Intervenció lògica però inconsistent
Per la seva banda, Josep Antoni Duran ha considerat avui "lògica però molt incoherent i inconsistent" la intervenció del president de la Generalitat, José Montilla, d'ahir a Madrid, perquè considera que el PSC no ha protestat "enèrgicament" davant del Govern espanyol.

En declaracions a RAC-1 Duran el líder d'UDC ha considerat que Montilla "el que hauria d'haver fet, no ahir a Madrid, sinó fa setmanes aquí a Catalunya, és protestar enèrgicament i fer valer davant del Govern de Madrid la defensa dels interessos dels ciutadans de Catalunya". "Cosa que no ha fet", ha afegit.

Duran sí que ha considerat lògic el discurs de Montilla perquè un president de la Generalitat "té dret i obligació de constatar una realitat", la del que s'ha anomenat el català emprenyat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.