Política

Deu ferits lleus en una explosió en un bus de Beirut

Deu persones han resultat ferides de caràcter lleu a causa de l'explosió que aquest vespre ha sacsejat una zona industrial d'un barri cristià, situat a l'est de Beirut, segons han informat fonts militars libaneses.

L'explosió l'ha provocat una bomba col·locada en els baixos d'un autobús que estava aparcat en una zona coneguda com Abdelmasihi, al barri de Sad al Bauchrieh.

Les cadenes de televisió han mostrat les primeres imatges amb nombrosos vehicles destruïts -a més de l'autobús, que s'ha cremat totalment- i grans danys materials a les botigues i els baixos dels edificis propers.

En cas de tractar-se d'un atemptat -el quart en només quinze dies-, no existeix cap indici de qui pot estar darrere.

Aquesta explosió es produeix en un moment de màxima tensió al Líban, especialment en el nord, on l'exèrcit té tancat des de fa dues setmanes el camp de refugiats palestí de Nahar al Bared, en la ciutat de Trípoli, i intenta desallotjar al grup extremista sunní Fatah a l'Islam, atrinxerat en els carrerons.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.