Política

De Juana Chaos torna a l'hospital

L'etarra Iñaki de Juana Chaos ha ingressat a l'Hospital Dotze d'Octubre de Madrid, centre en el qual ja va estar hospitalitzat fins fa dos mesos i vint dies, per ser sotmès a unes proves mèdiques, segons han informat fonts de la direcció general d'Institucions Penitenciàries

De Juana va ser traslladat ahir des de la presó d'Aranjuez, on compleix els 14 mesos de presó que li resten dels tres anys als quals va ser condemnat per un delicte d'amenaces, fins al citat hospital madrileny perquè li realitzessin unes proves mèdiques per valorar si s'havia recuperat de la intervenció quirúrgica a la qual va ser sotmès el 15 de maig.

Segons han confirmat aquestes mateixes fonts, després que se li realitzin aquestes proves, seran els serveis sanitaris de l'hospital Dotze d'Octubre els que determinin si el pres ha de romandre hospitalitzat o si, per contra, ha de tornar a la presó.

Tot i això, altres fonts penitenciàries consultades asseguren que l'etarra pateix hemorràgies annals i febre alta. De Juana va ser operat d'hemorroide quan encara estava ingressat a l'Hospital Donostia de Sant Sebastià.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.