Política

El jutge Del Olmo emet un comunicat per aclarir que mai ha aprofitat l'11-M en cap aspecte i mai ho farà

ESTAT ESPANYOL

El jutge de l'Audiència Nacional, Juan del Olmo, que va ser l'instructor del cas de l'11-M ha decidit fer públic un comunicat perquè assegura que accepta des de fa més de tres anys tot tipus de crítiques professionals i fins i tot personals, però que aquestes tenen un límit. Així, afirma que no està disposat a romandre més temps en silenci, "sobretot quan determinades informacions afecten a l'àmbit més íntim de la seva dignitat".

El primer punt que aclareix el jutge és que mai ha aprofitat l'11-M en cap aspecte i mai que mai ho farà, i continua assegurant que no es podria imaginar que hauria d'explicar que "els ingressos rebuts per activitats relacionades directa o indirectament amb l'11-M" les ha destintat a la Fundació Víctimes del Terrorisme. En segon terme, Del Olmo, que ha estat destinat en comissió de servei a París, manté que la filtració d'un diari "posa en risc" la seva seguretat personal i que després d'aquest fet haurà de reflexionar sobre si l'accepta o no.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.