Política

Zaragoza (PSC) creu que CiU, ERC i ICV són els "tontos útils" de l'estratègia del PP

CATALUNYA

El secretari d'organització del PSC, José Zaragoza, ha criticat durament els atacs que està rebent el president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, per part de la resta de formacions polítiques. Ha dit que CiU, ERC, i ICV són els "tontos útils" de l'estratègia del PP perquè s'han "sumat al carro" del desgast al líder socialista.

Zaragoza ha afirmat que la conseqüència d'això és que després d'anys de "catalanofobia" del PP, aquesta formació podria obtenir més diputats provinents de Catalunya que els aconseguits fa quatre anys. El secretari d'organització del PSC també ha volgut mobilitzar el seu electorat des del pessimisme. "Podem perdre", ha repetit diverses vegades.

El secretari d'organització del PSC també ha estat dur amb el model de "confrontació" que utilitza el PP. Ha apuntat que "el més vergonyós" és la recerca de vots amb l'intent de "dividir Espanya" al voltant de la religió i la Conferència Episcopal. Ha afegit que els populars també volen "segregar" Catalunya al voltant de la llengua.

Zaragoza ha fet aquestes declaracions en la XXII Escola d'Hivern del PSC que se celebra a Tarragona.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.