Política

El govern basc alerta del risc d'un gran atemptat d'ETA

Terrorisme

El departament d'Interior del govern basc ha alertat aquest dimecres a l'Ertzaintza que existeix risc que ETA cometi un gran atemptat de "forma imminent" similar al que planejava per a aquest dijous durant les festes de Getxo (Biscaia) contra una dotació de la Policia Basca.

Segons han informat fonts d'aquest departament, Interior ha distribuït un comunicat intern entre els agents de l'Ertzaintza per a que augmentin les mesures de seguretat i també ha difós les fotografies de dos col·laboradors no fixats per la policia del desarticulat "complexe Biscaia" que es troben fugits, identificats com Aitor Rodríguez Artetxe i Asier Borrero Toribio.

En la seva comunicació, Interior inclou un avís exprés davant la possibilitat que ETA utilitzi un dispositiu iniciador de bombes, denominat LSR, que fa esclatar l'artefacte en entrar en contacte amb alguna font de llum.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.