Política

Rubalcaba diu que l'atemptat de França és obra d'una ETA "diferent" a la de fa uns anys i promet que es detindrà els autors

ZONA METROPOLITANA

L'atemptat d'aquest dissabte al sud de França posa de manifest l'existència d'una ETA "diferent" a la de fa uns anys, que disposa de "menys infraestructura", és "més fràgil", però que alhora continua en disposició de "matar".

Així ho ha apuntat el ministre de l'Interior, Alfredo Pérez Rubalcaba, en una entrevista a Telecinco en què ha reiterat que, segons la informació de què disposa, la topada entre etarres i guàrdies civils va ser "fortuïta", i l'assassinat va ser "a sang freda" després que els etarres registressin el cotxe per verificar la identitat dels guàrdies civils.

Segons ha apuntat, la policia espanyola i la francesa treballen intensament per identificar i localitzar els tres membres de la banda, als que "es detindrà segur en un termini curt de temps". El comando, ha afirmat, preparava una acció imminent a l'estat. Rubalcaba també ha reiterat que l'aparell de l'estat "acumula informació" d'ANB, que avui està "més a prop" de la il·legalització que la setmana passada.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.