Política

Duran demana a Pujol que no interfereixi en la negociació amb el PSOE

Política

El portaveu de CiU al Congrés, Josep Antoni Duran i Lleida, ha demanat avui a l'expresident català Jordi Pujol que no interfereixi en les negociacions que s'estan duent a terme amb el PSOE a Madrid i ha remarcat que "no fa falta que ningú ens recordi el que hem de fer".
En la seva carta web setmanal, el líder d'Unió no arriba a citar el nom del president de CDC, però sí que al·ludeix a les declaracions que Pujol va fer dimarts passat, el mateix dia que Duran es reunia amb el secretari d'organització del PSOE, José Blanco, per explorar un acord sobre la composició de les meses del Congrés i el Senat.

En concret, Jordi Pujol va fer una crida genèrica als catalans a mostrar-se "irreductibles" i a no deixar-se enganyar "per segona vegada" pel PSOE de José Luis Rodríguez Zapatero.

L'endemà, Pujol va afirmar que se "suposa" que "els que han de negociar" amb el PSOE "ho faran més amb mentalitat de país que una altra cosa".

Duran, encarregat de portar el pes de la negociació amb el PSOE en qualitat de portaveu de CiU al Congrés, ha aprofitat avui la seva carta setmanal per expressar la seva opinió: "He estat bastant prudent en declaracions. Abans d'anar a negociar no en vaig fer cap. Molt expressament. I després he fet les justes".

En canvi, "el mateix dia que negociava en nom de Convergència i Unió, altres dirigents sí que les van fer. Em sembla molt bé i no tinc res a dir. Es parla de ser irreductibles davant el PSOE. Ho serem tant com calgui per a Catalunya, però no fa falta que ningú ens recordi el que hem de fer", subratlla.

"Fa anys que faig política, he vist moltes negociacions, he vist actituds de tots tipus i colors i mai no he gosat interferir en una negociació. Crec que seria bo que tothom fes el mateix", sentencia Duran.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.