Política

CiU no suspèn el míting final però el converteix en un acte de condol i de condemna del terrorisme

CiU ha decidit mantenir la convocatòria del seu míting de final de campanya d'aquesta nit al pavelló de la Vall d'Hebron de Barcelona, encara que ha modificat el seu format, per convertir-lo en un acte més breu i solemne de condemna a la violència terrorista, segons que han explicat fonts de CiU.

Després de l'atemptat que ha costat la vida al País Basc a l'exregidor socialista Isaías Carrasco, CiU ha optat per no donar encara per conclosa la seva campanya, en part tenint en compte que la militància ja estava mobilitzada per desplaçar-se cap a Barcelona. Tanmateix, la federació sí que ha replantejat el format del seu míting principal.

D'aquesta forma, l'acte al pavelló de la Vall d'Hebron s'iniciarà amb dos minuts de silenci, seguits de la lectura d'un manifest a càrrec del cap de llista de CiU al Congrés, Josep Antoni Duran i Lleida, que a les 16.00 hores té previst fer declaracions públiques sobre l'atemptat.

Segons les citades fonts, està previst que es suprimeixin, per tant, les intervencions inicialment previstes del president de CiU, Artur Mas, i l'expresident de la Generalitat, Jordi Pujol.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.