Política

Zapatero promet ajudes socials per a 400.000 famílies més

ZONA METROPOLITANA

El president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, ha promès aquest dimarts des de Toledo que, si guanya les eleccions, farà extensives les ajudes a la família de la Seguretat Social a 400.000 famílies més que encara no reben prestació per aquest concepte.

D'aquesta manera el PSOE pretén que en la pròxima legislatura se'n beneficiïn un milió de famílies arreu de l'Estat. Per fer-ho possible, els socialistes espanyols prometen augmentar el límit de la renda que atorga el dret a rebre la prestació. Segons Zapatero, rebran ajudes les famílies no nombroses amb ingressos anuals inferiors als 15.000 euros i les nombroses amb ingressos inferiors als 20.000 euros. El llindar actual per a rebre-les se situa en els 11.000 euros.

Zapatero ha fet l'anunci en un acte a Toledo en què ha presentat les seves polítiques per a la família de la mà del cap de llista d'aquesta circumscripció, José Bono. El president espanyol ha recordat que el seu executiu ja ha posat en marxa polítiques com el lliurament de 2.500 euros de l'anomenat xec-nadó o l'augment de les pensions mínimes i el Salari Mínim Interprofessional, i ha contraposat les seves propostes amb les d'un PP "classista" que no ha actuat en favor de la família mentre ha governat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.