Política

Tres bombes causen 11 morts al nord de l'Índia

Almenys 11 persones han mort a l'esclatar tres bombes de forma quasi simultània prop de les seus dels jutjats de tres ciutats del nord de l'Índia, ha informat la televisió NDTV.

Les explosions, qualificades pel ministeri d'Interior d'"atacs terroristes", s'han produït a les ciutats de Lucknow, Benarés i Faizabad, situades a la regió més popular de la Índia, Uttar Pradesh. Almenys 7 persones han perdut la vida a l'atemptat de Benarés mentre que a Faizabad les autoritats han confirmat la mort de quatre persones.

Fins ara es desconeix si hi ha hagut víctimes a Lucknow, on l'explosió, segons la policia, ha estat de "baixa intensitat".

Com que totes les bombes han esclatat prop dels jutjats de les ciutats, les autoritats apunten la possibilitat de que els autors tinguessin com objectiu atacar al col·lectiu d'advocats, que segons el director general de la policia d'Uttar Pradesh, recentment s'havien negat a defensar a diversos terroristes.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.