Política

Insults greus de l'alcalde de Mèrida a Lluís Suñé

Polèmica

L'alcalde de Mèrida, Ángel Calle (PSOE), ha insultat greument aquest dijous al candidat d'ICV-EUiA en les últimes eleccions legislatives i regidor de Torredembarra Lluís Suñé per haver-se fet ressò al seu blog d'una falsa campanya d'apadrinament de nens extremenys.

Ángel Calle, que ha passat per alt les disculpes de Suñé, que dimecres va retirar la imatge del seu blog i va demanar perdó, ha considerat que l'actuació del regidor és "profundament cateta, aldeana i antiesquerra", i a més, ha titllat Suñé "d'autèntic fill de puta". A més, l'alcalde ha insistit que la falsa campanya "es contrària a l'universalisme de l'esquerra i només perpetua esquemes que unicament beneficien un sector de la burgesia catalana". L'alcalde de MErida a més, ha lamentat que es tingui aquesta imatge d'Extremadura, ja que al seu parer, es tracta d'un territori "que durant molts segles ha estat una terra que només ha enviat mà d'obra per a que altres regions siguin riques".

Tot i les seves paraules, Calle considera que d'aquesta polèmica no s'hi ha d'extreure "un missatge d'enforntament entre comunitats i pobles".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.