Política

La plataforma d'afectats per l'apagada de Barcelona se suma a la manifestació de l'1-D

El Col·lectiu Ronda, que representa a molts dels afectats, ha denunciat la dilació de Fecsa per oferir solucions als afectats per l'apagada

La plataforma d'afectats pel tall de llum de Barcelona del mes de juliol passat s'ha adherit a la manifestació de dissabte 1 de desembre a la capital catalana per reclamar una millora de les infraestructures catalanes.

La plataforma ha informat per mitjà d'un comunicat que està preparant una reclamació contra el Ministeri de Foment per les incidències de Rodalies a Barcelona, i per danys i perjudicis als seus usuaris.

Els advocats d'aquest col·lectiu consideren que s'ha causat un "mal en la vida personal i familiar" dels ciutadans, que han hagut de patir "pèrdues de temps i molèsties que no es paguen amb l'import d'un bitllet de tren".

A més, el Col·lectiu Ronda, que representa a molts dels afectats, ha denunciat la dilació de Fecsa per oferir solucions als afectats per l'apagada.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.