Política

Sirera creu que Nebrera no es presentarà com a candidata per ser presidenta del PP català

"Nebrera comparteix moltes coses amb mi i no pot tenir discrepàncies amb el que represento". Així de contundent s'ha mostrat Daniel Sirera quan ha parlat de la intenció de Nebrera de presentar-se com a candidata del Partit Popular a Catalunya, en el proper congrés de la formació.

"Crec que és important que, quan algú es presenta a un congrés, i no ho dic només per la Montse sinó també per qualsevol persona que s'hi vulgui presentar, ha de tenir molt clar què vol fer i ha de tenir la capacitat de poder-ho explicar, de saber quin projecte polític té previst dur a terme", ha afirmat Sirera.

Per altra banda, Sirera també s'ha pronunciat sobre la candidatura anunciada per Esperanza Aguirre. Ell aposta "personalment" perquè Mariano Rajoy continuï sent el president del PP i no creu que Aguirre presenti candidatura. "Esperanza Aguirre és una magnífica presidenta de la Comunitat de Madrid, igual que Alberto Ruiz Gallardón és el millor alcalde que mai ha tingut Madrid, i estic convençut que tots dos faran tot el que estigui a les seves mans perquè Mariano Rajoy sigui el proper president del govern", ha assegurat.

En referència a la possibilitat que Magdalena Álvarez repeteixi com a ministra en el nou executiu de José Luis Rodríguez Zapatero, Sirera ha afirmat que seria "una burla i un desastre total, no només per a Catalunya sinó també per al conjunt d'Espanya". "El fet que Magdalena Álvarez pugui tornar a ser ministra de Foment, o del que sigui, és un insult a la intel·ligència de totes aquelles persones que creiem que un govern ha de ser seriós i s'ha de preocupar dels problemes reals de la gent. I la senyora Álvarez, no només per la seva ineficàcia sinó també pel seu tarannà profundament xulesc, crec que no es mereix formar part del govern d'Espanya", ha finalitzat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Ester Soms i Pagespetit
Cap de l’oposició a Arbúcies (ERC)

“Cal un pla de sanejament per aturar el desgavell econòmic”

Arbúcies
REGNE UNIT

A la recerca de l’estabilitat britànica

Londres
guerra a gaza

Hamàs envia una proposta actualitzada de treva als mediadors

barcelona
ESTAT FRANCÈS

Attal redobla la crida pel front republicà tot i un sondeig que priva l'RN de la majoria

BARCELONA
tribunals

Puigdemont demana l’amnistia al Suprem pel ‘cas Tsunami’

barcelona
ÀSIA

Putin diu que l’aliança amb la Xina ajuda a “estabilitzar” la situació mundial

BARCELONA
guerra a gaza

Israel mata nou membres d’una família i s’agreuja la situació amb Hezbol·là

barcelona

La Fundació Ibn Battuta denuncia Sílvia Orriols a la Fiscalia d’odi

RIPOLL
estat espanyol

En llibertat dos exconsellers andalusos eximits pel TC de la pena pels ERO

barcelona