Política

El PKK segresta tres muntanyencs alemanys

Turquia

Els milicians del Partit dels Treballadors del Kurdistan (PKK) han segrestat tres muntanyencs alemanys que participaven en una expedició a l'est de Turquia, segons ha informat un governador local a la cadena de televisió CNN turca.

Els tres alemanys formaven part d'un equip de tretze muntanyencs i han sigut segrestats pel PKK a la província d'Agri, ha precisat.

La província d'Agri es troba a prop de la frontera de l'Iran i és el lloc per on s'acostuma a pujar al mont Ararat, un destí molt popular entre els alpinistes.

El govern ha explicat que els alpinistes havien arribat feia tres dies a la regió i havien establert un camp base a 3.200 metres d'altura al mont Ararat.

Segons aquest portaveu oficial, cinc membres del PKK es van aproximar al camp base i es van emportar tres alemanys. Els milicians van argumentar la seva acció per l'actitud del govern alemany contra els simpatitzants del PKK.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.