Política

Vidal-Quadras qualifica l'Estatut de "monstruositat jurídica" i crida a enfortir l'Estat espanyol per aturar la "deriva disgregadora"

CATALUNYA

L'eurodiputat pel PP i vicepresident del Parlament Europeu, Aleix Vidal-Quadras, ha qualificat l'Estatut de "monstruositat jurídica". Vidal-Quadras, que aquest dilluns s'ha reunit amb dirigents del PP a Manresa i al Bages en el marc de la campanya electoral, ha assegurat que si els populars recuperen el govern de l'Estat espanyol proposaran al PSOE una reforma constitucional "profunda" que serveixi per corregir el "desgavell" que han suposat els quatre anys de govern socialista.

Pel polític popular, aquesta reforma ha de servir per enfortir l'Estat, vertebrar la nació espanyola i frenar la "deriva disgregadora". Segons ha dit, l'Estatut és resultat de la "imprudència i irresponsabilitat" de Rodríguez Zapatero i de les "dèries fanàtiques i separatistes'"dels partits que governen Catalunya. Segons Vidal-Quadras, el balanç dels darrers anys de govern del PSOE és "clarament negatiu" per a Catalunya.

Aquest polític popular entén que Catalunya ha perdut dinamisme, empenta i protagonisme i que s'ha transformat en una societat que viu "aïllada i obsessionada per projectes separadors" que són "contraris a la seva naturalesa".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.