Política

POlÍTICA

Carme Martínez, número 2 de la llista de Junts a Figueres

La número 2 de la llista de Jordi Masquef és farmacèutica i ja va forma part de la candidatura de fa quatre anys

Seguranyes,Alemany, Gironella, Pastoret, Morillas, Perxas i Lorca també ha estat anunciats

La farmacèutica Carme Martínez serà la número 2 de la llista de Junts per Figueres a les eleccions municipals del 28 de maig. La candidatura que encapçalarà Jordi Masquef també ha anunciat diversos noms que seran en llocs preferents i alguns destacats com Marià Lorca, alcalde de Figueres per CDC del 1983 al 1995, que serà en llocs de suport (n. 21). També s’ha fet públic que Maria Àngels Perxas,cap de llista del 1999 i regidora de Figueres durant dotze anys, donarà suport a Masquef (número 20).

Altres noms que s’han fet públics són els de la psicòloga Gemma Gironella que gestionarà l’àrea de serveis socials si Junts governa o la historiadora de l’art Mariona Seguranyes, que srà la número 4. També s’ha fet públic que Albert Alemany serà a la llista, i que tindrà responsabilitat en l’administració electrònica, el govern obert i la transparència, en cas que Junts governi. El número 5 de la llista serà la directora de l’Institut Deulofeu i exregidora, Anna Morillas que serà la número 5 i també l’empresari Ramon Pastoret que ocuparà el número 8.

La número 2 de Masquef, Carme Martínez és llicenciada en Farmàcia, especialitzada en fitoteràpia i formulació magistral. Actualment, exerceix com a farmacèutica titular a la farmàcia que porta el seu nom a la plaça Triangular, que és la històrica Farmàcia Vidal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.