Política

El PSC de Sant Feliu de Guíxols aposta per una economia més diversificada

Josep Muñoz diu que és prioritari generar llocs de treball més estables i més ben retribuïts

El candidat socialista a l’alcaldia de Sant Feliu de Guíxols, Josep Melcior Muñoz i Ayats, es proposa impulsar l’economia local fent-la més diversificada, resilient i amb un turisme sostenible, seguint el model de ciutat creativa, va assegurar dimecres al vespre en la seva presentació com a cap de llista. En l’àmbit de l’economia, Muñoz va apuntar com a qüestió prioritària “treballar per aconseguir inversions que generin llocs de treball més estables i més ben retribuïts”.

Quant a reptes de futur pels quals Sant Feliu ha de preparar-se, l’alcaldable socialista va assenyalar “la conservació del territori i el patrimoni natural i cultural, fent una bona gestió dels recursos naturals i els residus urbans i fent front al canvi climàtic”.

Pel que fa als serveis a les persones, va subratllar “la necessitat d’oferir als ciutadans serveis i equipaments de qualitat i de proximitat així com un alt grau de seguretat i civisme”. Altres prioritats apuntades per Muñoz són construir habitatge públic de lloguer i social, repensar la mobilitat urbana i ampliar els serveis que garanteixen la cohesió social i la igualtat.

L’acte, celebrat al centre cívic Vilartagues, va comptar amb la presència de la vicelehendakari segona del govern Basc, Idoia Mendia, i del delegat de l’Estat per al Consorci de la Zona Franca, Pere Navarro.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia