Política

Losantos insisteix en la declaració que Gallardón "volia obviar les investigacions de l'11-M"

El locutor de la COPE Federico Jiménez Losantos ha assegurat avui que la intenció de les seves declaracions sobre l'alcalde de Madrid, Alberto Ruiz-Gallardón, les va fer amb la intenció de buscar justícia per a les víctimes de l'11-M.

Durant la seva declaració, Losantos ha insistit que Ruiz-Gallardón tenia la voluntat de "girar full" i obviar tota la investigació respecte als atemptats de Madrid. Per al comentarista, l'actitud de l'alcalde de Madrid va suposar "una veu que feia clarament el joc al PSOE".

Losantos ha explicat que en ràdio és pràcticament impossible separar l'opinió de la informació i ha considerat que qualificatius com "alcaldín" que va dirigir contra Ruiz Gallardón "no tenen cap càrrega ofensiva".

Jiménez Losantos ha afirmat també que és una "tradició" que sempre coincideixin en les seves tesis "El País amb Ruiz Gallardón, i Ruiz-Gallardón amb El País".

Gallardón, ofès
Gallardón diu que les afirmacions de Losantos són el més greu que han dit d'ell a Madrid. Així ho ha indicat l'alcalde de Madrid en el judici que se segueix contra Losantos al jutjat penal número 6 de Madrid en relació amb la querella per injúries que li va presentar l'alcalde de la capital després que el 8 de juny de 2006 digués, entre altres coses, que a Gallardón li eren igual els 200 morts i 1.500 ferits dels atemptats del 11-M "amb la condició d'arribar al poder".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.