Política

política

Bea Ventura, candidat del PSC a l’alcaldia de Santa Coloma de Farners,

La cap de llista va comptar amb el suport de la portaveu socialista al Senat, Eva Granados i el primer secretari dels socialistes gironins, Marc Lamuà

El PSC va presentar ahir Bea Ventura com a candidata a l’alcaldia de Santa Coloma de Farners, en un acte que es va celebrar a la biblioteca Joan Vinyoli i en el qual Ventura va comptar amb el suport de la portaveu socialista al Senat, Eva Granados i el primer secretari dels socialistes gironins, Marc Lamuà.

Ventura va fer balanç dels darrers quatre anys del municipi i va qualificar aquest darrer mandat de “pèssim”, amb moltes pica-baralles entre els socis de govern i pocs fets. Una situació que, va assenyalar. ha obligat en no poques ocasions al PSC a donar suport a algunes iniciatives d’algun dels socis de govern, “per responsabilitat”.

En l’àmbit de les propostes, Bea Ventura va destacar la necessitat d’obrir una oficina de turisme al municipi, així com de potenciar un turisme sostenible a la població, basat en els atractius naturals i l’aire lliure. L’aposta per les energies renovables, la millora de les instal·lacions esportives i dels serveis sanitaris i socials són altres propostes de l’alcaldable socialista. En matèria d’equipaments esportius, Ventura ha manifestat la necessitat de solucionar el problema de la piscina i d’aprofitar les infraestructures que hi ha a la ciutat per fer una zona esportiva lúdica. En serveis socials, les propostes passen per promoure habitatge social, fer un banc d’aliments de gestió municipal i millorar els serveis a les llars de gent gran, entre altres mesures.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia