Política

El PSC presenta el seu eslògan de campanya "Si tu no hi vas, ells tornen", en referència a Rajoy, Acebes i Zaplana

CATALUNYA

El secretari d'Organització del PSC, José Zaragoza, ha afirmat aquest dimarts que els "dos elements bàsics" de la campanya electoral són que la ciutadania "participi" i "decideixi".

El dirigent dels socialistes ha fet aquestes declaracions durant la presentació de l'eslògan i la tanca de campanya del PSC: "Si tu no hi vas, ells tornen", on es poden veure vestits de negre Mariano Rajoy, Ángel Acebes i Eduardo Zaplana. Segons Zaragoza, aquesta campanya apel·la a la participació de la gent i ha negat que es centrés en la por.

"En aquestes eleccions es decideix entre dues opcions i l'estratègia de la resta de partits hi queda supeditada", ha ressaltat. A les banderoles de campanya continuarà figurant el que havia estat el lema de precampanya "La Catalunya optimista" amb la imatge de la candidata Carme Chacón.

Així mateix, el secretari d'Organització del PSC ha declarat que "en aquesta campanya el ciutadà ha de decidir sense intermediaris", que "sempre diuen que plantaran cara i al final acaben pactant". "La força de la democràcia és que la gent pot decidir directament", ha assegurat.

"El risc d'una tornada del PP és molt alt", ha declarat, al temps que ha destacat que "fer marxa enrere no convé a Catalunya". En aquest context, ha manifestat que hi ha un nou Estatut i si es va enrere "Catalunya serà deixada de banda". Per això, ha destacat que "Catalunya serà decisiva i pot decidir si és Zapatero o Rajoy qui governa" l'estat espanyol. En aquesta línia ha ressaltat que amb el PP a La Moncloa "tornaria el transvasament de l'Ebre, es segregaria als nens segons l'idioma dels seus pares, es retrocediria en les llibertats civils aconseguides i s'anul•laria la llei pel retorn dels papers de Salamanca".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.