Política

El PP de Girona farà front a les ocupacions amb tolerància zero

El candidat popular, que també s’ha mostrat preocupat per les dades de criminalitat de l’any 2022 a la ciutat, es compromet a lluitar també contra la delinqüència

El candidat popular a l’Alcaldia de Girona, Jaume Veray i membres de la candidatura han visitat aquest matí diferents barris de la ciutat com Santa Eugènia, Sant Narcís o la zona de les Casernes.

Veray ha explicat la preocupació que la ciutadania li trasllada constantment per la delinqüència i les okupacions il·legals que pateixen als seus barris. Per tot això s’ha compromès a tenir “tolerància 0 i 10 en fermesa en la lluita contra la delinqüència i les okupacions il·legals a la nostra ciutat”, i ha afegit “a Girona cada dia hi ha més veïns que pateixen els problemes que comporten les okupacions il·legals, i tots ells han vist com en aquesta ciutat des de l’ajuntament no s’ha fet mai res per ajudar-los ni per fer front amb valentia a aquest fenomen”.

Per Veray “el Partit Popular som l’únic partit polític que garanteix als gironins el canvi, la resta són, tots ells, vells coneguts incapaços de donar resposta a les necessitats i preocupacions dels Gironins” “Nosaltres volem afrontar-lo amb força i sense cap mena de complexa, com si tenen alguns que a més, en funció del moment, canvien la seva opinió sobre aquest tema. Nosaltres ho tenim clar, i ens comprometem a crear una regidoria que es dediqui únicament a la lluita contra aquest fenomen, que doni suport, ajuda i assessorament a totes les persones afectades per una okupació il·legal des del primer moment, garanteixi que es procedirà a la desocupació en 24 hores i a no empadronar als okupes”, ha dit el candidat popular.

Finalment, Veray ha reafirmat “el compromís del PP amb la seguretat” i ha mostrat la seva preocupació davant les dades de criminalitat de l’any 2022 a Girona en què aquesta va pujar, en general, gairebé un 10%, i en algun delicte en concret, com els furts o les baralles tumultuàries, un 23% i un 45% respectivament, i seguidament ha afirmat que “els gironins volem i ens mereixem viure tranquils i sense por a casa nostra i a la nostra ciutat, és per això que ens comprometem a prioritzar, des del primer dia, l’execució d’un Pla de xoc contra la delinqüència a Girona per revertir aquesta situació”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia