Política

Montilla reconeix que "no és el millor moment" per negociar el finançament

Finançament

El president de la Generalitat, José Montilla, ha reconegut que "no és el millor moment" per a la negociació del finançament, però ha assegurat que "ara és quan ens fan més falta els diners".
Montilla ha fet aquestes declaracions durant la seva visita institucional a l'ajuntament de l'Hospitalet, en què ha estat acompanyat per l'alcaldessa de la ciutat, Núria Marín.

Durant el seu discurs, Montilla ha dit que "estem en un període de desacceleració econòmica que estic convençut que podrem solucionar".

El president ha dit que avui comença la negociació del nou sistema de finançament i "sóc conscient que no és el millor moment, però és quan més necessitem els diners, entre d'altres coses perquè ara hi haurà més necessitats".

Montilla també ha posat com a exemple de la inversió de la Generalitat les obres que s'han dut a terme a l'Hospitalet, com la transformació de la Gran via, en què el govern ha col·laborat amb l'Ajuntament.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.