Política

Mariano Rajoy promet estar "a l'altura de les circumstàncies" a l'oposició

El candidat a la presidència del govern espanyol pel PP, Mariano Rajoy, ha donat les gràcies a la militància i als milions de persones que els han votat, especialment a aquells que els han votat per primera vegada, i els ha promès que estaran "a l'altura de les circumstàncies".

Rajoy ha anunciat que ha trucat a José Luis Rodríguez Zapatero i li ha desitjat sort "pel bé d'Espanya", ha explicat a la seva militància, que cridava enfervorida el nom de tots els líders del partit, des d'Ángel Acebes a Manuel Pizarro i que titllava Zapatero de "mentider" i Rajoy de "collonut". Els càntics l'han interromput contínuament durant el discurs.

"Hem obtingut més vots que mai, som el partit que més ha crescut en vots, en escons i en percentatge de vots, el que més ha crescut de tot Espanya", s'ha vantat. "Tothom sap el que és el Partit Popular i defensarem els seus principis, estarem a l'altura de les circumstàncies", ha promès.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.