Política

Junts vol més càmeres de seguretat als carrers d’Olot

També reclama més efectius dels Mossos i diu que vol crear més places a la policia local

Junts Olot vol incorporar més càmeres als espais públics de la ciutat per contribuir a ajudar la tasca de la Policia Municipal i també vol incorporar nous agents. L’alcaldable, Pep Berga, ha avançat que, properament, s’obrirà una nova convocatòria per a la cobertura definitiva de sis places d’agents. Ell mateix ha dit que aposten també per la creació d’una Unitat Operativa de la Policia Municipal que centri els seus esforços en els torns de tarda i nit i ha reclamat a la Generalitat que els Mossos d’Esquadra disposin de més efectius a la ciutat i a la resta de la comarca per treballar de forma conjunta i donar resposta a les necessitats que puguin sorgir.

Finalment, ha reiterat la necessitat que els Ajuntaments puguin disposar de més i noves eines per fer front a ocupacions incíviques i “així acabar amb les problemàtiques que han de viure les persones properes a habitatges ocupats”, ha reclamat més mesures i eines per combatre la delinqüència multireincident i ha reiterat l’aposta del seu grup per restringir l’ús de patinets elèctrics a les zones prioritàries per a vianants del centre.

Infraestructures

Per altra banda, Berga ha dit que les actuacions urbanístiques a les vies d’entrada a la ciutat, avinguda Santa Coloma i carretera de la Canya, formen part de la renovació de les infraestructures viàries que Junts proposa per als propers anys. A més, ha instat a la Generalitat a iniciar l’asfaltat de l’avinguda Sant Jordi i a agilitzar l’inici de la construcció de la variant d’Olot.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.