Política

ERC Girona proposa l’impuls d’un pavelló i un complex esportiu

L’alcaldable Quim Ayats assegura que “Girona té equips de primer nivell en molt àmbits, i hem de tenir també uns equipaments de primera divisió”

Esquerra Republicana a Girona proposa l’impuls de dos macroequipaments nous a la ciutat. Per una banda, els republicans volen posar en marxa un nou pavelló polivalent a la ciutat al barri de Palau-sacosta, una de les zones de la ciutat que més creixen i amb major necessitat d’equipaments. Per altra banda, proposen l’impuls d’un nou complex esportiu al marge esquerra del Ter, al Puig d’en Roca. Aquest projecte es tiraria endavant gràcies a la concessió administrativa a favor de l’Ajuntament de Girona que va anunciar la Generalitat.

Aquests projectes s’inclouen dins del pla d’impuls de l’esport que Esquerra Girona planteja de cara al pròxim mandat. Els republicans volen donar resposta a les entitats esportives de la ciutat de disposar de més equipaments d’aquestes característiques i atendre així la demanda dels veïns i veïnes.

“Girona és una ciutat referent dins el món esportiu, amb equips de primer nivell en molt àmbits, i que per tant ha de tenir també uns equipaments de primera divisió”, assegura l’alcaldable per Esquerra a Girona, Quim Ayats, que assegura que “des del govern de Girona hem treballat intensament per aprofitar al màxim els espais existents, coordinant les necessitats dels clubs, entitats i centres educatius”.

De la seva banda, el regidor d’Esports i número 3 de la candidatura, Àdam Bertran, posa en valor la feina feta i destaca que “des del govern de la ciutat hem multiplicat per nou la inversió, hem ampliat les ajudes a l’esport base, hem creat les subvencions per l’accés equitatiu i hem fomentat el Tast Esportiu i la Fira d’Entitats Esportives”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia