Política

El president brasiler visitarà Cuba la setmana que ve per subscriure acords bilaterals

El president del Brasil, Luiz Inácio Lula Da Silva, visitarà Cuba dilluns que ve, 14 de gener, després d'assistir, aquest mateix dia, a la investidura d'Álvaro Colón com a nou president de Guatemala, segons fonts governamentals brasileres citades per l'agència Hansa.

De moment no està confirmat si hi haurà una trobada entre Lula i el convalescent president cubà, Fidel Castro. La decisió d'aprofitar el viatge a Guatemala per visitar Cuba ha estat presa per Lula després d'una reunió amb col·laboradors a Palau de Planalto, segons les fonts consultades per Hansa.

El govern brasiler està treballant per a la signatura d'acords de cooperació entre l'Havana i Brasília, els quals podrien ser signats durant la visita de Lula al país comunista. Segons les previsions, diumenge que ve a la nit o dilluns al matí (hora local), Lula viatjarà cap a Guatemala per presenciar el nomenament de Colón.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.