Política

Junts vol fer millores als parcs públics de la ciutat

També aposta per renovar les zones de joc

L’equip de Junts per Catalunya a Olot que lidera Pep Berga vol impulsar la reforma de places, zones enjardinades i espais verds, a més de continuar amb el programa de renovació dels parcs infantils. Segons ell, preveuen reformes de la plaça Clarà, la plaça Major, la plaça de la Pia Almoina i passeig de la Muralla (Nucli Antic), a la plaça de Sant Francesc, a la Plaça de Sant Miquel i a la plaça de Mas Baix per tal de posar al dia aquests espais de la ciutat.

Una altra de les prioritats de Junts i sempre segons Berga és la renovació de les zones de joc per infants i joves. “Després de posar en marxa dels parcs del Firal petit, la Faja, la plaça Vidal i Forga, el parc de Renart i el de l’Hostal del Sol, a més de la renovació de la plaça Picasso, el dels pisos de la Caixa i el recent parc de les Mores, el compromís dels propers 4 anys és la renovació, del parc dels Nius i de la Plaça Pequín. També les millores dels parcs juvenils Miquel Martí i Pol, plaça del Pla de Dalt, la Faja, Malatosquer i Bonavista. Amb aquestes actuacions Junts vol que l’espai públic esdevingui un espai de trobada i de relació veïnal”, ha indicat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia