Política

CiU, ERC i ICV reclamen més inversió per a Rodalies, i ERC demana a Álvarez que es quedi perquè crea independentistes

CATALUNYA

El debat del capítol de Foment dels pressupostos generals de l'estat per a l'any 2008 ha provocat aquest dimarts nous enfrontaments entre les formacions catalanes, que reclamen més inversió per a Rodalies i infraestructures a Catalunya, i l'executiu espanyol, que a través de la ministra Álvarez s'ha felicitat de la creació de 356 quilòmetres de línia de TGV en el que va de legislatura i de l'increment de les partides destinades a les línies de ferrocarril convencional.

CiU, ERC i ICV han criticat durament la gestió de la ministra, i ERC fins i tot li ha demanat que es quedi perquè, segons el portaveu Josep Andreu, ha fet més per la 'desafecció' de Catalunya a Espanya que els propis republicans. Finalment el Ple ha donat llum verda a part de les esmenes presentades per CiU i ICV, però a cap d'ERC, un fet que el propi Andreu ha qualificat d'insòlit.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.