Política

política

Palafrugell celebra la Diada als jardins de Can Bech

L’acte institucional ha començat amb un minut de silenci en record a les víctimes del terratrèmol del Marroc

Al voltant de 400 persones s’han reunit als jardins de Can Bech per assistir a l’acte institucional de celebració de la Diada a Palafrugell. L’acte s’ha iniciat amb un minut de silenci en record a les víctimes del terratrèmol ocorregut al Marroc. A més, l’agenda d’activitats ha inclòs les tradicionals sardanes, l’actuació de la Coral Nit de Juny així com l’aperitiu popular.

A dos quarts d’onze del matí, ha tingut lloc a l’actuació de l’esbart Fontcoberta de Banyoles a la Plaça Nova. Més tard, cap a les dotze del migdia ha tingut lloc el minut de silenci, el parlament de l’alcalde de Palafrugell Juli Fernández i, tot seguit, s’ha hissat la Senyera al so d’Els Segadors, interpretat per la Coral Nit de Juny, que posteriorment ha ofert als assistents una actuació musical. Finalment, l’acte ha conclòs amb un aperitiu popular i una ballada de sardanes a càrrec de la Cobla Cervianenca .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia